Διαβουλεύσεις | Δήμος Αθηναίων

Η 1η Κοινότητα, κατ’ εφαρμογή άρθρου 3 της με αρ. 1469/2014 ΠΔΣ Κανονιστικής Πράξης για θέματα σχετικά με τα Υπαίθρια Γλυπτά έργα και Μνημεία του Δήμου Αθηναίων, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους κατοίκους του κέντρου και της περιοχής πέριξ της πλατείας Κάνιγγος, συλλόγους, και ομάδες πολιτών, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, που αφορούν:

Νέα χωροθέτηση υπαίθριων γλυπτών, που απομακρύνονται αναγκαστικά από τις υφιστάμενες θέσεις τους, λόγω της κατασκευής της Γραμμής 4 της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ενημερωθούν από τα Γραφεία της 1ης Κοινότητας, στην πλατεία Ηρώων 3, στο Ψυρρή, να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της 1ης Κοινότητας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της 1ης Κοινότητας που βρίσκονται στην Πλ. Ηρώων 3, στο Ψυρρή, ημέρα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00, όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρότασης από την αρμόδια Δ/νση Σχεδίου Πόλεως & Αστικού Περιβάλλοντος – Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5277950

Θέλεις να αναφέρεις ένα πρόβλημα;

Αν θέλεις να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα στη γειτονιά σου που δεν άπτεται των διαβουλεύσεων που φιλοξενούνται σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείς να το κάνεις:

Τηλεφωνικά, χρησιμοποιώντας την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας με το Δήμο Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του τηλεφωνικού παρόχου σου) ή στο 210 5287800 (με αστική χρέωση)

Ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Novoville για τη δημιουργία ενός αιτήματος